Post by ineadlseektival on Mar 8, 2022 19:54:43 GMT -6
------------------------------------------
▶▶▶▶ Worms 3 ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Worms 3 IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kódy glitch drahokamy ▞▞▞
▞▞▞ Worms 3 2022 version ▞▞▞
ako sa gra multiplayer..chcem si zahrat s frajerkou ale nejde nam to
Prvých pár dní to bolo dobré, ale teraz sa odmieta otvoriť. Stall na "štartovacej" obrazovke potom musíte vynútiť zatvorenie. Radšej by som svoje peniaze vrátil, ak sa veci majú takto.
Skvelá hra, ale dosť nepoužiteľná, pretože tlačidlo streľby väčšinou nefunguje. Zvláštne, pretože táto hra je tu už nejaký čas. Prepáč
Worms 3 je zďaleka najlepší z celej série. Prináša dokonalé množstvo grafiky so skvelým kresleným povrchom. Vývoj v jeho mechanike sa ukázal ako veľmi účinný a sotva som našiel nejaké chyby, ktoré by spôsobovali rušenie pri hraní. Skvelá hra!
Nehoda!!! Môžete hrať 30 minút a potom hra spadne. A musíte ho odinštalovať a znova a znova nainštalovať
To lags lag po 3 hre What the f#? Milujem túto hru, môžete to prosím opraviť?
Hry pre viacerých hráčov nemajú časovač na výber kariet. Potrebuje časovač, inak by ste sa nikdy nemohli pohnúť.
Hra pre viacerých hráčov je nočnou morou. Nemá žiadny limitný čas na ukončenie ťahu hráča. Malo by to byť aspoň 30 sekúnd
Dôležité: Žiadne upozornenia pre viacerých hráčov. V praxi to robí asynchrónny multiplayer nefunkčným. Ak ste si túto hru kúpili pre tento herný režim, mali by ste požiadať o vrátenie peňazí.
Milujte nostalgiu a spomienky, ktoré táto hra prináša
Toľko zábavy, ale určite to chce viac úrovní.
Worms 3 آرکیڈ rwz
Milujem hry s červami, ale táto verzia je veľmi zle optimalizovaná. Ovládanie je prinajlepšom pomalé a často vôbec nerozpozná vaše stlačenia. Ponuky sú neohrabané a lišta so zbraňami je orezaná, takže na niektorých miestach nevidíte, čo si vyberáte. Celá hra pôsobí ako lacný cash-in na inak skvelej sérii.
Presne hru, ktorú sme hrali na počítači koncom 90. rokov.
Prestal pracovať
Naozaj som sa snažil túto hru mať rád, ale je to odpad. Nemyslel som si, že zobrať zbraň a vystreliť z nej môže byť také prekomplikované, ale nejako sa im to podarilo. Táto hra je frustrujúco pomalá a nudná. A každá zbraň sa dodáva s encyklopédiou konfigurácií tlačidiel... Kým dočítate tento komentár, váš červ by sa pohol asi o pol pixela. Nestrácajte čas sťahovaním tohto koša.
Milujem to
Keďže posledná aktualizácia sa hra už nenačítava, odinštalovanie a opätovná inštalácia mi to nevyriešila
Práve som zaplatil a nainštaloval červy 4 na môj Samsung S20. Okamžite zobrazí chybu, že nebol zistený žiadny účet Google. Ale zaplatil som cez môj účet Google.
Rovnako ako všetky ostatné recenzie, hra naďalej padá. Práve som kúpil, klikol na ikonu a okamžite sa zatvorí. Milujem červy, ale toto nebude fungovať. Aspoň mi budú vrátené peniaze
Mohlo by to byť úžasné. Dizajn úrovní je jednoducho hrozný. Takmer nepoužiteľné. Nechce sa ti hrať. Získajte apk Armageddon a začnite sa znova baviť.
Toto nie je hlásenie chyby maskované ako negatívna recenzia. Myslím si, že hra, ktorá funguje tak, ako má, si zaslúži 2 hviezdičky. Naozaj som si užil časť hry, keď som skutočne hral. Vyzerá a znie skvele. Môj problém s hrou je, že je tam príliš veľa páperia. Zvážte typický obrat: 1. Prekryte obrázkom červa a menom. (5 sekúnd, možno preskočiť, ak ovládate červa). 2. Prejdite sa, vyberte zbraň, mierte, strieľajte. Skutočná hrateľnosť, ak ovládate červa. 3. Natočte animáciu (závisí, zvyčajne sekunda alebo dve). 4. Mierne oneskorenie, potom poškodenie (3-5 sekúnd). 5. Ak červ zomrel, vyhodia sa do vzduchu (3 sekundy na červa). 6. Opakujte krok 4, kým nezomrie žiadny červ. 7. Niekedy spadne prepravka (5 sekúnd). 7. Konce ťahu, vráťte sa na krok 1. Spočítajte si to a uvidíte, že v skutočnosti veľmi nehráte. Hľadal som nejaký spôsob, ako upraviť rýchlosť hry, skrátiť animácie atď., ale nič som nenašiel. Ak tam je, je dobre ukrytý. Mal som pocit, že väčšinou len pozerám hlúpe, opakujúce sa animácie. Ak ste typ človeka, ktorý rád preskakuje prestrihové scény (najmä tie, ktoré ste videli), bude vás to rozčuľovať, rovnako ako mňa. Príliš zlé.Mať spustených 30 online hodnotených hier a čakajúcich, kým na mňa príde rad (od včerajšieho rána). Mimochodom, 30 hier je všetko, čo máte online. Dúfam, že ich rad čoskoro skončí..? Alebo ich hra núti preskočiť ťah? Online hra je šialená. Jeden hráč je realizovateľný. Edit: Teraz je každá ďalšia online hra, ktorú mám, poškodená? Nedá sa pripojiť, nedá sa pokračovať. Pekný.
TOTO JE MOJA OBĽÚBENÁ HRA VŽDY KONEČNE NA MOJOM TELEFÓNE. MÁM ČO POVEDAŤ PROSÍM, PRIDAJTE VLASTNÚ HRU V OBLASTI ALEBO LAN POMOCOU HOTSPOTU, ABY SME SA MOHLI HRAŤ S PRIATEĽMI DOMA, HLAVNE TÚTO PANDÉMIU. ZAHRAJTE ONLINE MULTIHRÁČOV V REÁLNOM ČASE, ZREMAŠTE SI SVOJU ONLINE HERNÚ PLATFORMU, UPLATŇTE Z TOHO ŽIVÝCH HRÁČOV. TÁTO HRA BUDE ZNOVA TRENDOM, AK SI POZRITE MÔJ NÁVRH, PRETOŽE ĽUDIA V SÚČASNOSTI CHCE ONLINE A SOCIÁLNE INTERAKCIE. BTW SKVELÁ HRA!
Pekná hra ako za starých čias. Len multiplayer v reálnom čase by bol pekný (cez Bluetooth alebo tak).
Pridajte oveľa viac zbraní a máp a zrýchlite hru, pridajte najmä oveľa viac máp a odstráňte online chyby, ale milujem túto hru!
Je to v poriadku, ale trochu nudné pre zážitok z Worms. Kampaň je nudná a tiež už nikto nehrá online.
To je v poriadku, kampaň na želanie bola oveľa dlhšia
Miloval som trochu nostalgických červíkov, ale od poslednej aktualizácie sa hra nenačíta, dokonca neprejde ani úvodnou obrazovkou.
Táto hra by ľahko získala 5 hviezdičiek, pretože je to správna hra s červami a funguje dobre na mobilných zariadeniach. Zdá sa však, že sú možné len hry pre 2 hráčov, čo odoberá najväčšiu časť zábavy, ktorou bolo hranie so 4 priateľmi.
Nová aktualizácia udržuje hru prilepenú na úvodnej obrazovke.
Je to zábavná a hlúpa hra s klasickými červami a primerane dobre prispôsobená ovládacím prvkom mobilnej obrazovky. Rozhodne však ťaží z veľkej obrazovky.
Worms 3 Arkádové qbq
Skvela zabavicka na dlhe chvile...
Hra je skvelá, ale ovládanie mierenia je nočná mora!
Jedna z najlepších hier, ale nerozumiem tomu, čo robia fľaše s vodou
Táto hra je celkom zábavná, ale moje údaje sa pravidelne poškodzujú, pretože sa hra nedokáže správne synchronizovať s cloudovým úložiskom. Používateľ Galaxy S5.
Super.. pobavil som sa
Taká skvelá hra, až kým sa to neustále nesype. Už nemôžem úspešne hrať, pretože táto hra spadne vždy, keď ju načítam, preinštalovanie nepomôže, ani reštartovanie môjho zariadenia, opravte to
Skvelá hra, ale z nejakého dôvodu beží niekoľko hodín v poriadku a potom stále padá vždy, keď ju spustím. musim to preinstalovat aby to fungovalo..
Super zábavná nostalgia. Skvelý spôsob, ako zabiť čas, a aj keď nie je príliš veľa úrovní kampane, sú dosť zábavné na to, aby ste si ich zahrali viackrát.
neviem, prečo si to dal dole a aj červy 4, ale chcem to
Tailed Demon Slayer Ролеви hwp
Množstvo problémov so serverom. Nemôžem sa ani prihlásiť na svoj vlastný účet. Hrať online je fuška, pretože nikdy neviem, kedy som na rade. Väčšina bezplatných hier pre Android je lepšia ako táto.
Sériu Worms milujem od začiatku. Nechápte ma zle, aj ja túto hru milujem. Tak prečo 2 hviezdičky? No ničí to jediná vec online. Veľa cestujem. Mám rád dobrý katalóg hier na hranie na cestách. Keďže musíte byť online, aby ste to mohli načítať, Worms 3 je obrovským sklamaním.